Register Login
DioEnglish.com Return Index

nedyoupc's Space http://www.dioenglish.com/?102929 [Favorites] [Copy] [Shares] [RSS]

Blogs

Android Tablets Voor 2012

610 views. 2013-1-8 14:29 |Individual Classification:android|

Voor alle Android-tablet liefhebbers, 2012 wordt ingepakt met vele verrassingen. De eerste onder de draagraketten van Android-tablet in 2012 zal zijn technologie reus Intel. Intel vertegenwoordigers is gebleken een aantal weetjes over de release van Medfield Atom Android Tablet door hun samenwerking met Google en honingraat. De Medfield prototype Android Honeycomb voor nu wordt tentoongesteld samen met een diavoorstelling. De prestaties lijkt te zijn uitstekend en het ontwerp is zeer strak en geweldig met een veel gelijkenis met BlackBerry Playbook tablet, zei Lisa Zhou

Een andere attractie om te zoeken naar Game Stop de Android Tablet die waarschijnlijk de winkels in 2012 ook. Het is algemeen gerucht gaat dat de Android-tablet van GameStop zal een succesvolle release en bevat alle krachtige functies, zoals spontane interface, een beschermd inkooporganisatie, uitstekende streaming en een perfecte tablet functies. De tablet zal worden voorgeladen met spelletjes en Game Stop de streaming mogelijkheid om console games te verplaatsen naar de Tablet te gebruiken. Daarnaast is er een roddel in de lucht is dat Motorola is van plan om een ​​nieuwe Android-tablet vrij te maken voor 2012 met extra hoge kwaliteit resolutie scherm na het succes van Motorola Xoom. Te verslaan Apple iPad2 Motorola heeft veel moeite gestoken in deze tablet. Het gaat om een ​​10 inch scherm hebben met een hoge resolutie van 2048 x 1536 waardoor het een van de beste beeldkwaliteit en beeldschermen ooit te zijn gelanceerd.

De populariteit en toekomstige succes van Android tabletten kan worden gezien door het feit dat Android zendingen waarschijnlijk met 130% te verhogen door het volgend jaar ten opzichte van iPad zendingen van Apple, die naar schatting met 55% te verhogen op basis van android nieuws en forums.

Volgens analisten zal Apple's iPad nog steeds vastleggen van de markt van Android tabletten in het jaar 2012. Maar Samsung, LG en Motorola's Android tablets gaat om een ​​harde concurrentie te geven aan iPad. Het is ook het gerucht dat Microsoft binnenkort een eigen Android-tablet produceren als de volgende generatie van Microsoft Windows. Net als Android-telefoons hebben Apple's iPhones outshined en worden verkocht meer dan hen, zijn op dezelfde manier android tablets gaat Apple's iPad outsell tegen het jaar 2012. Zelfs als het niet waar is, moet Apple waakzaam om een ​​harde concurrentie voor tabletten in de toekomst.

Een ander hoogtepunt is dat USSA (US Cellular Bekendmakingen) hebben een release van zeven Android-telefoon tabletten in het jaar 2012 bekend gemaakt. Het zal een 7-inch Android-tablet genaamd Flyer van HTC. Het zal ook Motorola's 4,3 inch android tablet telefoon met 1 GHz processor snelheid. LG kondigt een van de meest gestroomlijnde en lichtste in design android tablet telefoon die 4inch touch screen display heeft. Samsung en Huawei zal de eerste Android-tablet-serie ook aan te kondigen in 2012. Dus een kavel is op je afkomt in het geval u een tech geek willen de meest innovatieve en feature-rijke android tablet van 2012 te kopen.

telefoon kopen . beste smartphone . android tablet

Comment (0 replies)

facelist doodle 涂鸦板

You need to login first Login | Register

每周一篇英文日志,坚持一年,你的英语能力将发生质的飞跃!

DioEnglish.com --- A Nice Place to Practice English and Make New Friends!

English Writing, English Blog, English Diary, 英语角, 英语写作, 英文写作, 英语交流, 英语日记, 英语周记, 英文日记, 英语学习, 英语写作网, 英语作文大全

Website Rules|Contact Us|茶文化|英文博客网 ( 京ICP备06064874号-2 )

GMT+8, 2024-5-19 09:19

Powered by DioEnglish.com

© 2008-2013 China English Blogs

Top